Harvinainen päivä, sillä lapset ovat poissa enkä ole sopinut tapaamista kenenkään kanssa. On aikaa ja mahdollisuus tehdä omassa tahdissa asioita, jotka juuri nyt tuntuvat tärkeiltä.

Tosin lapsen lähestyvät synttärit asettavat tiettyjä paineita tekemisen suhteen, on siivottava ja mietittävä tarjoilut.Vieraita tulee vain kourallinen, mutta silti.

Sopivasti toisella koiralla on karvanlähtöaika, ja turkki valahtaa lattialle lähes kokonaan ja lyhyen ajan sisällä. Leiljailevat karvathan ne vasta mukavia tarjoilujen seassa onkin...

Aurinko paistaa ja lämmintä on noin 13 astetta. Kävin pitkällä kävelyllä, ihailin kukkivia valkovuokkoja, kuusien syvän vihreää sävyä ja lintujen laulua.

Nyt aloitan siivoamaan pienen osan kerrallaan, tulin johtopäätökseen, että vieraat tulevat tänne juhlimaan päivänsankaria, ja tärkeintä on hyvä tunnelma ja maukkaat tarjoamiset. Jos joku esittää kritiikkiä ajatuksissaan mahdollisesta siisteydestä,niin ajatukset eivät näy päälle ja loppuvathan juhlatkin aikanaan jolloin mahdollinen sotkuista kärsiäkin pääsee kotiinsa toipumaan ... Ei voi tehdä enempää kuin ehtii ja jaksaa, ja jaksamisen raja jo muutenkin on lähellä.Ei myöskään pidä ottaa paineita turhista asioista.

Huomenna on muutama reseptikokeilu, kun makutuomarit ovat kotona, tänään mennään hyvin perussafkoilla...vai hakiskohan pizzan...

Sopivan siivoussession jälkeen taidan eksyä kuitenkin dekkarin pariin, Jack Reacher odottaa...